Standplan

Find din ønskede stand og book den inden den bliver taget

På kortet nedenfor kan du se de forskellige stande på Aarhus Bike Show 2019.

Centralværkstedet og Smediens nænsomt restaurerede rum i retro industriel stil vil skabe den perfekte ramme om messen i 2019, der sidste år blev afholdt i det noget mindre Ridehuset på Vester Allé.

Bygningerne er placeret lige i centrum af Aarhus, og er nabo til både Bruuns Galleri, Aarhus Banegård og Comwell Aarhus. Et stenkast herfra ligger desuden Aarhus Rutebilstation.

Der er parkering ved Bruun’s Galleri for dem, som kommer i bil. Både på vejene omkring messen, og i P-huse tæt på.  Med andre ord er er det superlet at komme til med offentlig transport, hvis man da ikke selv er på cykel.

NB! De ledige stande på kortene nedenfor kan være blevet solgt eller reserveret siden vores sidste opdatering, så kontakt os og hør nærmere om jeres muligheder.

Walk & Talk – specielle betingelser

Området foran scenen er som bekendt dedikeret til “Walk & Talk” udstillere, som ikke har faste pladser, men i stedet kan cirkulere rundt blandt de besøgende i zonen og uddele brochurer, informationer, visitkort mv.

Der vil blive opstillet høje cafeborde, som man kan benytte til en snak med de besøgende, og hver udstiller må opstille 2 stk. Roll-ups, som en del af deres deltagelse.

Indlæg fra scenen = Pause med ro i zonen 

Der vil blive afholdt ca. 2-4 indlæg fra scenen på hver udstillingsdag, og hvert indlæg vil have en varighed af ca. 35 minutter.

Under disse indlæg skal evt. Roll-ups der er til gene for udsynet til scenen rulles ned, og udstillerne skal respektere at fokus i disse tidsrum skal være på scenen.

Man kan f.eks. sætte sig op i cafeen med en besøgende, der har udvist interesse eller gå rundt med sit materiale i den øvrige del af hallen.

Her har firmaet adresse

NORDIC BIKE SHOWS A/S
INDUSTRIKROGEN 4-B
DK-2635 ISHØJ

Her afholdes messen

CENTRALVÆRKSTEDET
VÆRKMESTERGADE 9
DK-8000 AARHUS C

Kontakt os

CHRISTIAN RITTER
MOBIL: +45 20 42 00 06
MAIL: CHRISTIAN@RITTER.DK

Følg os