Om Centralværkstedet

Den perfekte ramme

Centralværkstedet – og det tilhørende Smedien – er den ideelle lokation til at udstille i, da lokalerne er noget af det smukkeste i Århus, og centralt placeret klods op ad Aarhus Hovedbanegård og Bruun’s Galleri. Der er kort og hurtig adgang uanset, om man kommer med tog, bus eller bil.

De to bygninger oser af stemning på grund af den rustikke og gamle industrielle stil. Loftshøjden gør endvidere, at der er særdeles gode lysforhold. Smedien og Centralværkstedet udgør tilsammen ca. 1.700 kvadratmeter udstillingsareal.

Historien om Centralværkstedet er, at det blev færdigbygget i 1862 i forbindelse med Jyllands første jernbanelinje, Aarhus-Langå-Randers. I 1880 fik værkstedet navnet De Danske Statsbaners Centralværksted, og stedet var i mange år en af Aarhus’ vigtigste arbejdspladser, da værkstedet i 1949 havde hele 1.850 medarbejdere, men det blev lukket i 1990.

I 2012 blev Centralværkstedet bygget om og sat i stand efter en periode som outlet for eksempelvis salg af møbler og tøj. Med henblik på at afholde events, udstillinger og koncerter, blev specielt akustik, varmeanlæg og køkkenfaciliteter forbedret.

Her har firmaet adresse

NORDIC BIKE SHOWS A/S
INDUSTRIKROGEN 4-B
DK-2635 ISHØJ

Her afholdes messen

CENTRALVÆRKSTEDET
VÆRKMESTERGADE 9
DK-8000 AARHUS C

Kontakt os

CHRISTIAN RITTER
MOBIL: +45 20 42 00 06
MAIL: CHRISTIAN@RITTER.DK

Følg os